Skip to content

Micore 460 Flexible/Fishing

Micores allsidige fritidsbåt.

2

Micore 460 Flexible/Fishing

Micore 460 Flexible:

Micore 460 finnes i en variant vi kaller Flexible, som navnet hinter er det en fleksibel båt som kan anpasses etter kundens behov. Det som skiller mot Fishingmodellen i standardutgaven er att luken i front er mindre på Flexible.
Micore 460 er en stabil båt som har mange anvendelsesområder. Skroget har en lettplanende 16 graders V-bunn og er tenkt til motorer opp til 50 hk.
Som tilbehør finnes styrekonsoll, dørk matter og lensepumpe. Ytterligere bilder, informasjon om båten og tilbehør finnes på Micore.se.
Mer informasjon finner du her: Micore 460 Flexible

Micore 460 Fishing:

Med ett lettdrevet og imponerende stabilt skrog på Micore 460 Fishing håper vi att denne modellen kommer att tiltale mange innen sportsfisket. Båten har en V-bunn på 16 grader hvilket gjør att du kjører mykt selv i tøffere sjø. Mange andre båter i denne størrelsen er flatbunnede.
Båten er en sikker plattform for å fiske fra og har godt med plass for lagring. Hela fronten er ett opphøyd dekk med god plass for lagring under. Båten er utstyrt med kabelkanaler for all elektronisk utrustning som er en naturlig del av sportsfisket.
Mer informasjon finner du her: Micore 460 Fishing

Anbefalt motorstørrelse 15-50hk

Be om tilbud Kontakt oss

Tilbake til toppen